Details van product:

Power Quality en energierekening:

Power Quality en de energierekening:

Power Quality en energierekening zijn nou met elkaar verbonden. Immers op de factuur staat wat u in de afgelopen periode heeft verbruikt aan elektrische energie.

Het aantal draaiende machines kunt u niet veranderen hooguit kunt u toezien of er geen machines draaien die niet productief zijn. Maar wanneer uw machine park een slechte arbeidsfactor hebben kunnen we u helpen door het plaatsen van een Power Quality meting en het uitbrengen van een passend advies voor verbetering.

Het verbruik is afhankelijk van het aantal en de grote en soort van de ingebruik zijnde  toestellen.

Voorbeeld een oven of een boiler heeft een ander soort verbruik dan een motor of een verlichtingssysteem in een kas of kantoor. Het enen type verbruik is niet te vergelijken met het ander verbruik. De ene is Ohms de capacitief en een ander is inductief en weer een ander zocht voor extra rimpels op de spanning.

Het te vergelijken met een waterzuivering. Er gaat riool water in met alle vervuiling die u maar kunt bedenken dat wordt gemeten daarna wordt het water en de grove delen gescheiden later het slib en daar komt ook gas vrij waarna je alles weer gaat hergebruiken. Zodat de opbrengst positie is. Dat doe je ook bij Power Quality de stromen worden gemeten en daarna pas je de installatie aan zodat de opgenomen stromen beter gebruikt worden.

Door een aangepaste installatie zijn er minder verstoringen in het proces en de benodigde energie wordt beter gebruikt hierdoor wordt de installatie minder belast en gaat de stroomrekening naar beneden.

Power Quality bewust:

Maar ook in de utiliteit en de infrastructuur groeit het Power Quality. Vooral als het gaat om kritische installaties in toepassingen waar deze geen moment mogen uitvallen door gebreken, omdat de gevolgen daarvan niet te overzien zouden zijn. Denk hierbij aan ziekenhuizen, datacenters, bankgebouwen, hotels, tunnels, vliegvelden, stations en op afstand bediende bruggen en sluizen.

NEN 3140 en thermografie:

Maar ook bij de NEN 3140-inspecties van bijvoorbeeld kantoorgebouwen blijkt steeds vaker dat bijvoorbeeld de temperatuur van de nul in een deel van de installatie hoger is dan die van de geleiders van de drie fasen. Dat duidt op onbalans in de installaties en een mogelijke aantasting van de ‘power quality’.

 

Verbruik - en Kwaliteitsmeter :

< Terug naar Productenlijst

Buitensingel 121

9611DD SAPPEMEER

Ons adres:

Telefoon: 06-45 11 63 50

E-mail: info@etab-uil.nl

Home

Diensten

Contact          

Dienstenlijst

Projectlijst

Directie en staf

Verwante koppelingen

Website teller
user,web,facebook,social,social network,account,profile,people,human,snFoto van een ABB Gossen metrawatt power analyserTekstvak: ETAB-Uil uw elektrotechnisch inspectie Teken en Advies Bureau te Sappemeer  9611DD Buitensingel 121 ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 02097028. BTW ID. NL001184813B63

Elektrotechnisch, Inspectie NEN 3140 / NEN 1010, Teken en Advies Bureau Uil

Foto van een Power Quality en energie meter

ETAB-Uil Uw veiligheid is ons doel.

Warmtebeeld, ook wel infrarood foto genoemd, van een auto.
Duidelijk zichtbaar is dat de voorwiellen warmer zijn dan de rest van de auto.ABB schakelaar met automatische uitschakeling bij een ingestelde stroom.Foto van een zwerfkast, dit is een kast met stopkontacten, die bij een lekkende waterkraan staat.
Deze waterkraan lekt zo dat het water over de zwerfkast heen regent.Foto van een voorbeeld plattegrond tekeningen van een woning / kantoor met het ontwerp van een elektrische installatie.